Våra tjänster

Vi transporterar din bil från A till B, vi utgår från Göteborg

Vi transporterar din bil oberoende av bilens skick. Vi utgår från Göteborg och har visioner på att expandera oss i hela landet. Stora som små bilar, korta som långa sträckor.

Vägassistans i Göteborg

Här kommer tjänsterna som vi erbjuder privatpersoner och företag. Våra priser varierar beroende på bil och destination. Vi vill förenkla vägassistans för dig som sitter i knipa och för individer som inte har tecknat försäkring. Det vi älskar mest med vårat jobb är att vi hjälper dem i nöd.

Bärgning av din bil

Behöver du hjälp med att flytta på en bil som inte startar eller vill du bli av med en bil som bara tar upp yta? Vi hjälper dig med transport av din bil.

Från 1200kr inom Göteborg

Bogsering av din bil

Har du hamnat på vägkanten i en storstad och behöver flytta på bilen så snabbt som möjligt för att undvika att skapa köbildning för andra medtrafikanter? Stressa inte, vi hjälper dig.

Från 600kr inom Göteborg

Tankning av fel bränsle

Har du varit ovaksam och tankat fel bränsle på din bil eller din väns bil? Oroa dig inte vi kommer och pumpar ut den felaktiga bränslen.

Från 500kr inom Göteborg

Punktering av däck

Du kan ha tur i livet men du kan aldrig undvika en punka, det sker när du minst anar det. Vi kommer och skiftar däcket till dig!

Från 600kr inom Göteborg

Låsöppning

Klantig kan man vara på flera olika sätt, att glömma bilnycklarna i bilen är en annan nivå av klantighet. Få inte ångest, vi kommer och hjälper dig!

Från 1000kr inom Göteborg

Starthjälp

Har din bil plötsligt fått motorstopp? En av orsakerna kan vara att din bilbatteri är gammal eller har laddats ur, vi hjälper dig i krisande situationer.

Från 300kr inom Göteborg

Behöver du vägassistans?

Har du fått punka mitt på vägen? Har din bil slutat fungera under färd? Få inte ångest och panik. Vi har hjälpt många människor i nöd och vi vill hjälpa dig också. Vi utgår från Göteborg men kör i hela landet.
Akuta samtal 24/7
Boka upphämtning av din bil idag!